Steek de handen uit de mouwen!

Om de dagelijkse taken uit te kunnen voeren, dien je geen angst voor ezels te hebben. Omdat je veel in de natuur werkt, moet je je ook niet storen aan vuile kleding en warm weer. Jouw werkrooster wordt gezamenlijk opgesteld.

 

Je ondersteunt de stichting en medewerkers actief bij de dagelijkse verzorging van de ezels, zoals het onderhoud en de uitbreiding van de faciliteiten, evenals de verzorging van zadels.

 

Over het algemeen is de boerderij zeer landelijk, maar prachtig en idyllisch gelegen in de bergen. Het uitgestrekte landschap en de afgelegen ligging van de boerderij lenen zich uitstekend voor uitgebreide ritten, ezelwandelingen of gewoon wandelen en joggen. Daarbij zul je niemand tegenkomen en kun je van het landschap genieten. Normaal gesproken staat er altijd een ezel klaar om op te rijden.

Onderkomen

De eenvoudige accommodatie bevindt zich direct op de boerderij en beschikt over een douche, wasmachine, televisie en een kleine keuken (120 € per persoon per week). (1 wooneenheid voor maximaal 4 personen, 1 wooneenheid voor maximaal 2 personen.) Voor elke accommodatie moet 60 € voor de eindschoonmaak worden betaald. Als vrijwilliger moet je er echter rekening mee houden dat de huisvesting eenvoudig is en luxe overwegingen hier niet van toepassing zijn. Maaltijden worden zelf verzorgd.

Inzetduur

Je kunt deelnemen aan het project vanaf een duur van 2 weken.

Projectinformatie in één oogopslag

Leeftijdsbeperking: vanaf 18 jaar

 

Start: onmiddellijk mogelijk

 

Inzetduur: minimaal 2 weken

 

Aankomst: Vlucht naar Valencia of Alicante, vanaf daar met een huurauto.

 

Projectlocatie: 03727 Xaló, Alicante, Spanje

 

Taalvaardigheid: geen vereiste

 

Verzekering: voor aankomst moet een actuele reisverzekering worden afgesloten

 

(Kosten voor de heen- en terugreis, het appartement en de boodschappen voor eigen gebruik moeten zelf worden gedragen).

Kontakt

Alexander Aretz

E-Mail: lesmurtes@web.de

Tel.: 0034 693222383