Word nu Ezeladoptieouder!

Lieve ezelliefhebbers,

 

Peters en meters zijn heel bijzondere mensen. Ze nemen graag verantwoordelijkheid op zich en staan als vriend aan de zijde van kinderen en ezels op hun levenspad. Ook u kunt een ezelpeter worden! Met uw regelmatige maandelijkse bijdrage kan de stichting altijd daar zijn waar hulp het meest nodig is. Samen met u kan de Stichting Werelderfgoed Ezel snel en doeltreffend hulp bieden en ezels op lange termijn behouden.

 

Als peter helpt u niet alleen ezels uit de nood, maar draagt u ook bij aan het behoud van het ras, zodat ook toekomstige generaties plezier kunnen beleven aan deze dieren. Kinderen houden van ezels, ezels houden van kinderen - u helpt dus op duizend manieren!

 

U kunt al peter worden vanaf 25 euro per maand. Geef ezels een passende leefomgeving. Word nu peter van onze ezels! We verwelkomen u graag als ezelpeter.

 

Peterschappen helpen bij het beter plannen van de reguliere uitgaven. U als peter bent de garantie dat het alle ezels goed gaat. U zorgt met uw bijdrage voor:

 

- Voedsel en water, dierenarts en hoefverzorging

- Weide- en stalbouw, wagenpark, stallen en schuren, landbouwmachines

- Publicaties en personeelskosten

 

Voorbeeldberekening:

 

Jaarlijks voedsel:

 

- 220 ton stro

- 100 ton hooi

- 35 ton granen

- 500 kg zout en mineralen

- 950 m³ water

 

Elke sponsor heeft natuurlijk op elk moment de mogelijkheid om de ezels op de boerderij te bezoeken. Via onze nieuwsbrief houden we alle sponsors op de hoogte van hun ezels en de gebeurtenissen op de boerderij.

 

Er wordt een eenmalige inschrijvingsvergoeding van 25 € in rekening gebracht.

 

Een peterschap is mogelijk vanaf 25 € per maand. We schatten de kosten voor het onderhoud van een ezel momenteel op 300 € per maand. Een individueel peterschap is ook mogelijk, dit bedraagt maandelijks 130 € per ezel.

 

Dank aan allen die ons door de jaren heen hebben gesteund en blijven steunen! Zonder u zou veel niet mogelijk zijn. Vandaag hebben ongeveer 90 peters zich verbonden aan de ezels; elke ezel heeft een of meerdere peters. We hebben nog steeds peters nodig die de stichting ondersteunen met een volledig of gedeeltelijk peterschap voor een ezel.

 

Mobiel: 0034 693222383

 

lesmurtes@web.de

 

Wij zeggen "Dank u!" namens de langoren!

 

Het peterschap

 

Edith & Alex


Wilt u peetouder worden voor onze ezels?
We zijn daar erg blij mee.
Laat alstublieft uw contactgegevens en de naam van uw "wensezel" achter.
We nemen contact met u op.
Dank u wel!

 

Donatierekening in Spanje:

 

Sabadell Xaló 

 

FUND BURRO PATRIM MUNDO CV

 

Banco Sabadell

IBAN:

ES85 0081 1068 71 0001 0320 11

BIC: BSABESBBXXX 


Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.